dilluns, 26 de gener de 2009

Analasi retocat amb la jornada el 30 d'Abril

Aqui un breu anàlisi de la situació dels nostres equips:

Els cadets estan a un grup molt difícil, també, amb sis o set equips que poden fer de tot i tot i així es mantenen en tercer lloc i amb totes les possibilitats de estar al cap d'amunt, encara que no depenem de nosaltres per obtenir la segona plaça, es un gran exit estar aqui, guanyar al ja campió Bosco Rocafort ha estat un gran aps endevant.

Els Infantils continuen líders en solitari, malgrat haver perdut contra el Canet i després d'haver guanyat al Pere Vergés, Lloret, La Union, el dia 18 al Les Corts i el 15 al Teia, amb la perdua del partit enderrerit pel segon classificat, CET 10, seguim depenent de nosaltres mateixos per acabar primers, però no hem de capficar-nos... hem de passar-ho bé en primer lloc, tant uns com els altres i els resultats arribaran sols, nosaltres no hem de caure amb triunfalismes... mai ho hem fet, primer respectem als rivals, i el blat... fins que no es al sac. La darrera jornada contra Blanesport, estem a 1 punts de ser campions i hem assegurat la promoció a divisió d'honor.

L'equip Femení va acabar la primera fase en segon lloc, tot un èxit!! Han começat la segona fase amb victories i una sola derrota... això pinta be, poden acabar segones o primeres si ho guanyen tot, varen fer un important pas empatant contra Pony's ja que tenim el goal average a favor, s'ha perdut en camp del lider, el partit jugat i guanyat el dia 29 ja garanteix el segon lloc i dona accés a anar a fases, queda un partit contra el Sant Roc i de guanyar aquesta segona plaça seria dos punts pel damunt del tercer. Felicitats noies.

Els Juniors al final han passat a Preferent a un grup complicat però amb el primer empat al camp de l'Escala Dei, va donar bones sensacions, però després van arrivar dos derrotes un empat que els maneten al tercer lloc, l'empat al camp dificil del Betania ens pva fer sommiar amb el segon lloc i el pase a fases, però al perdre contra Els Llorers segurament obtindran com a màxim el tercer lloc.

Felicitats a tots els/les integrants dels nostres equips, a continuar jugant, gaudint i els resultats ja vindran sols.